Deisy and David's beautiful wedding

• Sometimes it just clicks with certain people and that's definitely what I had with Deisy and David, a couple from Belgium. I could even consider myself as a destination wedding photographer for this one, as they both live in London as well but immigrated from Belgium just like myself.

The wedding itself was planned by Julie from Fee Des Merveilles who did an excellent job as the entire day was perfectly planned and just looked absolutely stunning on this sunshiny day. 
Chateau de Ruisbroek was the most perfect location and the big day of this couple was just the ideal start of the wedding season.

Thanks for having me Deisy and David! :)


• Soms klikt het simpelweg met sommige mensen, en dat was precies wat ik had met Deisy en David, een koppel uit Belgie. Ik kon mezelf zelfs een destination huwelijksfotograaf noemen, aangezien ze allebei in Londen wonen en afkomstig zijn uit Belgie, net als mezelf.

Het huwelijk was perfect in elkaar gestoken door Julie van Fee Des Merveilles en alles zag er prachtig uit op deze zonovergoten dag. Het Kasteel van Ruisbroek was een prachtige locatie voor een huwelijksreportage van dit koppel en dit was het ideale begin van het huwelijksseizoen.

Bedankt  dat ik jullie huwelijksfotograaf mocht zijn Deisy en David! :)