Huwelijk in Limburg

Not all weddings have to be in the UK or somewhere far away abroad to be stunning. On the other side of Belgium where I was born, I was asked to shoot this wedding in Lummen, Limburg.
Apart from being the most chilled out couple, we had a gorgeous day and after the civil ceremony there was a more personal ceremony in the Kruidentuin in Herkenrode which basically is a beautiful green location housing hundreds of plants and herbs.

After the garden ceremony where more than just a few tears flowed, we proceeded to the most lovely venue for the wedding breakfast and party. Thank you for having me as your wedding photographer you two! :)

Niet alle huwelijken hoeven in Engeland te zijn of ver weg in het buitenland om prachtig te zijn. Aan de andere kant van het land, in Lummen, Limburg werd ik gevraagd om huwelijksfotograaf te zijn voor Isa en Steven. Los van het feit dat deze twee het chillste koppel ooit waren, was het ook een prachtige dag voor een huwelijk. Na het burgerlijk huwelijk vond er een meer persoonlijk ceremonie plaats in de Kruidentuin van Herkenrode die in principe een prachtige groene locatie is temidden van honderden planten en kruiden.

Na de huwelijksceremonie waar meer dan slechts enkele traantjes vloeiden, gingen we allen binnen in de prachtige zaal waar het diner plaatsvond zowel als een super dansfeest. Bedankt om me erbij te hebben Isa en Steven! :)

Huwelijksfotograaf Limburg
Huwelijksfotografie Limburg
Wedding photography Belgium
Herkenrode huwelijksfotografie
Huwelijksfotograaf West Vlaanderen